اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر دانشی که خرد تأییدش نکند، مایه گمراهی است . [امام علی علیه السلام]
کل بازدیدها:----554998---
بازدید امروز: ----18-----
بازدید دیروز: ----14-----
mansour13

 

نویسنده: منصور حسین آبادی
شنبه 87/5/12 ساعت 10:14 عصر

آیا می دانید این سوال توسط "رات وین هوفن"  از مردم 95 کشور جهان طی یک نظر سنجی پرسیده شده است. خوشبخت ترین مردم جهان، مردم دانمارک هستند که میانگین خوشبختی شان معادل 8/2 از 10 است . مردم سوییس با 8/1 دومین ملت خوشبخت جهان و پس از آنها مردم ایسلند (7/8)، فنلاند(7/7)، استرالیا(7/7) و سوئد (7/7) قرار دارند. مردم مولداوی با میانگین 3/5 پایین ترین جایگاه را در جدول دارد.

خوشبختی

اما در مورد مطلب قبلی من که این سوال را از خوانندگان خود پرسیدم؛ هرکس به نحوی پاسخ داده. از نمره صفر داریم تا 10.

یکی بدلیل داشتن سلامتی و دیگری بدلیل داشتن یک موتور سیصد هزارتومانی خود را خوشبخت می داند؛ در طرف دیگر هم یکی بخاطر اینکه مردم کشورش در فقر به سر می برند خود را خوشبخت نمی داند.

خوشبخت - وبلاگ محمدبیگی

نکته جالب اینجاست که جواب به این سوال به این بستگی دارد که شخص در لحظه پاسخ دادن، دقیقا به چه چیزی فکر می کند. ممکن است شخص مشکلات زیادی در زندگی داشته باشد؛ ولی در لحظه پاسخ دادن، برای لحظه ای به یاد سلامتی خود بیفتد: او فکر می کند که "اگر من از یکی از نعمتهای چشم، گوش، دست، پا و ... محروم بودم چقدر بر مشکلاتم اضافه می شد" و چون این نعمتها را دارد، خود را خوشبخت می داند.

حال شخصی که مثلا یک دست ندارد، اگر به این فکر کند که اگر دو پا هم نداشت چه مشکلاتی گریبانگیرش می شد و بنابراین او هم خود را خوشبخت می داند و به همین ترتیب اگر شخص در لحظه پاسخ دادن، به «داشته های خود» فکر کنند معمولا نمره خوبی از خوشبختی به خود می دهند. اما اگر در لحظه پاسخ، به قول معروف نیمه خالی لیوان را ببیند و به «آنچه ندارد» فکر کند، خود را از خوشبختی دور می بیند:

چرا من چند میلیون پول ندارم ...

چرا من مستاجرم ...

چرا من فلان بیماری را دارم ...

چرا من زیبا نیستم ...

و ...

مسلما چنین شخصی هرگز احساس خوشبختی نمی کند.

پس این چیزهایی که داریم یا نداریم نیست که ما را خوشبخت یا بدبخت می کند،

بلکه این طرز نگاه ما به داشته ها و نداشته هایمان است.

خوشبختی - www.beigi57.blogfa.com

آیا کسی که به دلیل بیماری خاصی مثل نابینایی خود را بدبخت می داند، با برگشت بینایی اش، احساس خوشبختی می کند؟ به نظر من پاسخ به این سوال نمی تواند به طور حتم مثبت باشد! بلکه بستگی دارد که او بعد از بینا شدن به چه می اندیشد. او می تواند بدلیل اینکه خانه ای برای خود، یا زیبایی و یا شغلی ندارد باز احساس خوشبختی نکند. در صورتی که او حتی قبل از اینکه بینایی اش را به دست بیاورد می توانست خوشبخت باشد.

پس همه باید بدانیم که خوشبختی همان «احساس رضایت» است. و احساس رضایت فقط با قانع بودن به داشته هایمان بدست می آید و با تمرکز بر آنچه نداریم نابود خواهد شد.

خوشبخت - وبلاگ محمدبیگی

اما شاید این مطلب در ذهن شما نقش ببندد که اگر انسان به آنچه ندارد، نیندیشد، پس چگونه می تواند پیشرفت کند؛ چرا که همواره جدال با محدودیتها و نقصها بوده که باعث پیشرفت بشر شده است.

و پاسخ من هم این است که نوع نگاه به نداشته هایمان باید عوض شود. اگر صرفا نگاه انتقادی به آنها داشته باشیم، هرگز طعم خوشبختی را نخواهیم چشید ولی اگر با کوشش و تلاش خود تصمیم بگیریم که آن محدودیتها را جبران کنیم آنوقت است که با هر پیروزی یک گام به سوی خوشبختی برمی داریم. همیشه یادمان باشد:

«انسانهای موفق و خوشبخت بر چیزی تمرکز می کنند که

خواستار آن هستند نه آن چیزی را که ندارند!»

 


    نظرات دیگران ( )
نویسنده: منصور حسین آبادی
شنبه 87/5/12 ساعت 10:14 عصر

لطفا سوال زیر را بخوانید و اولین پاسخی که به نظرتان می رسد را در قسمت نظرات وارد نمایید. پاسخهای شما جمعبندی شده و در پست بعدی با یک نتیجه گیری جالب برای استفاده ی خوانندگان قرار خواهد گرفت. لطفا حتما پاسخ دهید.

خوشبختی - وبلاگ محمدبیگی

شما چقدر خوشبخت هستید؟

اگر بتوانید به میزان خوشبختی خود از یک تا 10،

نمره بدهید، چه نمره ای به خود می دهید؟

در صورت امکان دلیل خود را نیز بیان کنید.


    نظرات دیگران ( )
نویسنده: منصور حسین آبادی
جمعه 87/5/4 ساعت 1:29 صبح

همه ما در معرض استرس قرار داریم و همچون بسیاری چیزهای دیگر، وراثت نقشی تعیین کننده در چگونگی برخورد با آن دارد. اغلب ما، هر روز تنشهایی اجتماعی، ارتباطی، اقتصادی، محیطی و ... داریم که باید از پسشان برآییم.

جالب است بدانید که استرس، تعادل شیمیایی بدن را بر هم می زند. تلاش برای چیرگی بر استرس، منجر به تغییری شیمیایی در بدن می شود که بسته به شیوه بدن برای مبارزه با آن، شاید خیلی سریع اتفاق افتد یا سالها بطول انجامد. در کشاکش افزایش وزن یا کاهش چربی، استرس، عاملی اساسی و نیازمند به توجه است. برای رسیدن به حداکثر تناسب، شناخت چگونگی برخورد با استرس، اهمیت زیادی دارد.

پاسخهای کوتاه مدت بدن، وابستگی زیادی به هورمون آدرنالین و غده های فوق کلیوی دارند. این غدد تولید کننده هورمون، روی کلیه ها قرار دارند.

مطالعات گوناگون نشان داده اند که نوشیدن آب، یک روش خوب چیرگی بر استرس است. دلیل آن هم شاید ارتباط تولید این هورمونها با فعالیت کلیه ها باشد.

اگر ناگهان کسی از پشت در، جلویتان بپرد و بترسید، مقادیر زیادی آدرنالین در جریان خونتان ترشح می شود. همه ما این وضعیت را بارها تجربه کرده ایم. تاثیر آدرنالین کوتاه مدت است و عملکرد سروتونین (serotonin)، هیجان ایجاد شده را به آرامی فرو می نشاند.

برخی افراد، تلاش می کنند که آدرنالین خونشان در حداکثر میزان حفظ شود که متاسفانه منجر به افزایش مقدار سروتونین خون و در نتیجه عوارضی گوناگون، از اختلالات خواب گرفته تا افسردگی حاد می شود.

    نظرات دیگران ( )

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • تبریک مهرماه92
    اشک
    ولادت امام رضا علیه السلام
    و او که شاهد زندگی ماست...
    خدا گفت: در ملکوت من همیشه جایی برای تو هست ، بیا !
    [عناوین آرشیوشده]

  •  RSS 

  •  Atom 

  • خانه

  • ارتباط با من
  • درباره من

  • پارسی بلاگ
  • درباره من

  • لوگوی وبلاگ

  • پیوندهای روزانه


  • مطالب بایگانی شده

  • ** مسوولیت مطالب به عهده صاحب وبلاگ می باشد** لینک دوستان من

  • لوگوی دوستان من

  • اشتراک در وبلاگ

  • وضعیت من در یاهو

  • document.write("
    "); else